MEDIA &
COMMUNICATIONS

Meridian…doet meer!

U wilt wel een helder doordachte marketingcampagne, maar niet de zoektocht naar bijvoorbeeld de meest geschikte fotograaf voor uw producten, het meest bekeken billboard of de prime time van uw doelgroep voor een radiocommercial? Dat komt goed uit!

Dat doen wij namelijk al…en meer
Als producent wilt u bezig zijn met het maken van het beste product. Inkoop, logistiek, personeel en productie zijn gesneden koek voor u. Wij weten echter als geen ander hoe we uw producten ‘in de etalage’ moeten zetten van traditionele en digitale media. Professioneel, effectief en, ook wel prettig, altijd binnen uw budget.

Dat doen wij….en meer
Van persbericht tot internationale campagne. Met passie en toewijding bedenken en implementeren wij acties die uitdagend of juist traditioneel zijn, maar altijd origineel en onweerstaanbaar. Doordat wij enthousiasme en kennis op een doeltreffende manier met elkaar verbinden, zijn wij in staat elk idee te vertalen naar een oplossing. Resultaatgericht en efficiënt. We coördineren en begeleiden uw project van pitch tot product; we leggen de puzzel tot het laatste stukje.

Meridianfoto2

Dat doen wij…en meer
Meridian is actief op het gebied van marketingcommunicatie, media, advertising, public relations, reclame en financiële dienstverlening. Letterlijk in de breedste zin van het woord. Zo produceert en verspreidt Meridian persberichten, webteksten en teksten voor promotie, werving of voorlichting. We schieten met hagel en met scherp, door onze jarenlange ervaring in de journalistiek weten we precies hoe wij welke instanties en personen kunnen bereiken met uw boodschap.

external-microphone

Dat doen wij…en meer
Meridian is trendsetter in Suriname, we zijn het eerste bedrijf dat dagvoorzitters, motivational speakers, live columnisten, masters of ceremony en hostessen in haar bestand heeft. Urenlang bellen naar een bepaalde spreker en er dan achter komen dat die al bezet is hoeft niet meer, wij hebben dat al voor u gedaan…

En meer
Reclamefilm, radiocommercial, bedrijfsdocumentaire, jubileumboeken. Elke mediaproductie die u wenst ter ondersteuning van uw product kunnen wij realiseren. We kennen de schrijvers, de filmers, de fotografen en de vormgevers. We weten op welk gebied de expertise van al deze mensen ligt omdat we dagelijks met ze werken. U hoeft niet te zoeken, dat hebben wij al gedaan…

Nog meer?

Public relations en media

Wij brengen uw bedrijf, organisatie of dienst in de redactionele kolommen van dag-, week-, vakbladen, nieuws- en websites en op de radio en televisie. Wij zorgen voor een fraaie en effectieve website, maar ook voor een nieuwsbrief of een relatiemagazine met een extreem hoge wow-factor. Wij kennen uw markt, begrijpen uw doelgroepen en brengen op basis daarvan inhoud, vorm en de gebruikte media in evenwicht via persberichten, advertenties, advertorials, commercials, infomercials, brochures, flyers, banners, posters, billboards, persmappen en bedrijfsfilms.