Suriname paviljoen

logo final
DSC_2610
DSC_2617
DSC_2632
DSC_2633 1
DSC_2610

Suriname Paviljoen 

Meridian is de organisator en beheerder van het Suriname Paviljoen op het Kwaku Summer Festival. In een centraal gecoördineerde opzet etaleren en verkopen Surinaamse bedrijven en organisaties, en Nederlandse bedrijven en organisaties die zakendoen met, voor of in Suriname, hun producten en/of diensten aan de Kwaku-bezoekers.

Een bedrijf of organisatie die deelneemt aan het Suriname Paviljoen gaat meteen op zoek naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en investeringskansen, omdat Meridian ervoor zorgdraagt dat u in contact komt met potentiële partners in Europa. Maar reeds in de faciliteiten van het Suriname Paviljoen bent u reeds rechtstreeks in contact met de diaspora in Nederland.

In het Suriname Paviljoen staan ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid centraal. Het doel achter de opzet van het Suriname Paviljoen is dat deelnemende bedrijven de mogelijkheid wordt geboden in direct contact te treden met de doelgroep ‘Surinamers in Nederland’, onder wie ondernemers, bedrijven en instituten. Aan de hand van presentaties en een-op-een-gesprekken kunnen bedrijven en instellingen bezoekers enthousiasmeren voor het bezoeken van of zakendoen met Suriname.

Het Suriname Paviljoen is heel aantrekkelijk ingericht. De samenwerking tussen Suriname en Nederland wordt er op een andere dan strikt formele manier gefaciliteerd en gestimuleerd. U weet waarvoor u er bent en daarom creëren wij zo veel mogelijk ruimte en gelegenheid voor contactmomenten tussen Surinaamse bedrijven en diaspora-organisaties of tussen Surinaamse bedrijven en potentiële Nederlandse partnerbedrijven.

Over het Kwaku Summer Festival

Het Kwaku Summer Festival is het ideale podium voor het Surinaamse bedrijfsleven om er met zijn diensten en producten goed vertegenwoordigd te zijn. Het Kwaku Summer Festival is een vier weekenden durend festival dat culturele diversiteit en identiteit in Nederland met cultuur, sport en eten als belangrijkste uitingsvormen kent. Gedurende het tweede en het vierde weekend is het festivalterrein in het Nelson Mandelapark ook op de vrijdag toegankelijk, omdat er dan muziekconcerten worden georganiseerd. De belangrijkste pijlers van ‘Kwaku’ zijn een goed cultureel programma, een gevarieerd jongerenprogramma, brede maatschappelijke participatie en de Surinaamse oorsprong. In 2018 verwelkomde het Kwaku Summer Festival 171.000 bezoekers.

Informatie aanvragen Suriname Paviljoen

Het Suriname Paviljoen op het Kwaku Summer Festival loopt van zaterdag 13 juli tot en met zondag 4 augustus 2019.

Heeft u belangstelling voor deelname of ontvangt u graag meer informatie? Vul dan hier het aanmeldingsformulier in.