Wat bieden wij

Ons aanbod

Contentmarketing
Wij verstaan de kunst om precies te begrijpen naar welke informatie uw doelgroep op zoek is. Via een doordachte mix van on- en offline middelen en (sociale) media helpen wij u uw product of dienst aan te prijzen met als doel klanten aan te trekken en aan u te binden.

Public relations en media
Wij brengen uw bedrijf, organisatie of dienst in de redactionele kolommen van dag-, week-, vakbladen, nieuws- en websites en/of op de radio en televisie. Wij zorgen voor een fraaie en effectieve website, maar ook voor een nieuw relatiemagazine of nieuwsbrief.

Wij kennen èn begrijpen uw markt en doelgroepen en brengen op basis daarvan inhoud, vorm en gebruikte media in evenwicht aan de hand van persberichten, advertenties, advertorials, commercials, infomercials, brochures, flyers, banners, posters, billboards, persmappen en bedrijfsfilms.

Ons aanbod

Events
Voor ons is een event een essentieel onderdeel van het totale marketingcommunicatie- of PR-plan. Een event dient een positieve en unieke belevenis te zijn waar u een relatie opbouwt met uw doelgroep waardoor uiteindelijk de deelnemer een vriend van het merk wordt en er over gaat praten in zijn of haar netwerk. Op die manier vergroot u de geloofwaardigheid van en de betrokkenheid bij uw merk, product of dienst. Een goed concept en feilloze uitvoering zijn daarbij belangrijke voorwaarden voor het succes. Een concept moet verrassend en creatief zijn, maar ook doeltreffend en in lijn met de totale marketingcommunicatieboodschap.

Wij bespreken het concept en de invulling van het programma met u, waarna wij deze verwerken in de communicatiemiddelen, zoals de uitnodiging, het programmaboekje, de website en op social media. Tijdens het event wordt door onze deskundige planners en host(esse)s alles in goede banen geleid. Wij staan garant voor uw succesvolle marketingevents, PR- en persbijeenkomsten, retailpromoties en business-to-business events. Op aanvraag verzorgen wij tevens uitnodiging, programmaboekje, goodie bags en gift suites.

280brand

Branding en design
Met specialistische en creatieve kennis in huis helpen wij u met het positioneren en verstevigen van uw merk, bedrijf of organisatie. Van merkstrategie, positionering tot ontwerp. Wij helpen met het ontwikkelen en scherp stellen van merkverhalen, merkstrategie en identiteit. Hiermee geven we antwoord op de vraag waarom en waarvoor uw organisatie of bedrijf staat.

Deze kernboodschap vertalen we door in de totale beleving van het merk en is terug te zien in huisstijlontwikkeling (slogan, visitekaartjes, briefhoofden), design, copywriting, webdesign en webbouw, fotografie, social media strategie, social media posts, offline en onlinecampagnes, relatiegeschenken en interieuradvies.