Wat doen wij

We leggen de puzzel helemaal

Media & Communications
Wij zijn actief op het gebied van marketingcommunicatie, media, advertising, public relations, reclame en financiële dienstverlening. Dit in de breedste zin van het woord. Zo produceert en verspreidt Meridian persberichten, webteksten en overige teksten voor promotie, werving of voorlichting. Maar ook voor het opzetten van complete marketing- en reclamecampagnes bent u bij Meridian aan het juiste adres.

Met veel passie en toewijding bedenken en implementeren wij acties die uitdagend, origineel en onweerstaanbaar zijn. Doordat wij enthousiasme en kennis op een doeltreffende manier met elkaar verbinden, zijn wij in staat een plan te vertalen naar een resultaatgerichte oplossing. We coördineren en begeleiden uw project van pitch tot product; we leggen de puzzel helemaal.

trust

 

Financial Services
Financiële dienstverlening behoort ook tot ons vakgebied. Meridian richt zich op financiële en corporate communicatie, alsmede advies en implementatie van financiële en bedrijfsprocessen. Binnen dit onderdeel maken wij samen met uw organisatie een inventarisatie van uw financiële situatie en van de risico’s waar u mee te maken heeft of kunt krijgen. Vervolgens gaan wij met u na welke financiële stappen moeten worden ondernomen, welke risico’s u bereid bent te lopen en welke u wilt afdekken.

Wij adviseren in (internationale) projectomgeving van financiële dienstverleners op het snijvlak van strategie en organisatieverandering. Ook analyseren wij bedrijfsprocessen en probleemstellingen, vertalen doelstellingen naar de praktijk en implementeren wij businessmodellen en verandermanagement. Op het gebied van procesmanagement zijn wij de beste in ons vakgebied.

Meridian realiseert financiële en corporate communicatieprojecten eventueel in samenwerking met derden. Dit kunnen zelfstandige opererende consultants of (financieel-economische) tekstschrijvers/copywriters zijn, of andere adviesbureaus. Op deze wijze kan additionele kennis of capaciteit aan de dienstverlening van Meridian worden toegevoegd, waardoor klanten op maat worden bediend. In samenwerkingsprojecten kan Meridian op verzoek als projectleider optreden.